načini plaćanja

Cijene

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške biti ćete obaviješteni.

 

Način plaćanja:

1. VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM, INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom prema našoj ponudi. Cijena ista kao za gotovinu.
Robu šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.

Primatelj uplate:
MIDCOM D.O.O.
Primorska 20 a
51264 Jadranovo
OIB: 25299768644 Banka: Erste banka
IBAN: HR4324020061100963416

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku prema vrijednosti primljene ponude, u protivnom ne možemo garantirati dobavljivost robe i neplaćenu narudžbu poništavamo.

2. POUZEĆEM

Kada narudžba stigne na Vašu adresu cjelokupan iznos plaćate dostavljaču isključivo gotovinom.

 

MOGUĆE PREUZIMANJE NA SKLADIŠTU

Nakon vidljive uplate poslati ćemo Vam račun na Vaš email. Nakon što ste primili račun, kontaktirajte nas na naš email: info@adore.hr ili na kontakt broj: 091 5631480 radi dogovora sa operaterom oko preuzimanja Vašeg artikla.

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.